Βίντεο: Nέο τραγούδι από την Δέσποινα Αδάμη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ”,  είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Δέσποινας Αδάμη, που μόλις κυκλοφόρησε από τη Music Liberty. Η μουσική είναι του Αντώνη Τιτάκη, οι στίχοι δικοί της και η ενορχήστρωση έγινε από τον Αρσένη Νάση, ενώ η επιμέλεια παραγωγής  έγινε από τον Ηλία Λάκκα στο στούντιο Odeon.

Την τραγουδίστρια γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά CD/ EP με τίτλο “Κάνε Με Φωτιά”, το 2010, σε στίχους και  μουσική της Δέσποινας Καρλή, με σύγχρονα λαϊκά τραγούδια και μπαλάντες που ξεχώρισαν, αγαπήθηκαν και ακούστηκαν από τα ραδιόφωνα, όπως τα:

“Με κούρασαν οι αγάπες”, “Κάνε με φωτιά”, Ξαφνιάζομαι”. Μετά από πολύχρονη ενεργή καλλιτεχνική πορεία και αξιόλογες συνεργασίες, η Δέσποινα Αδάμη ξαναδίνει το παρόν, καταθέτοντας για  δεύτερη φορά το δημιουργικό ταλέντο της και την ψυχή της, ως ερμηνεύτρια και στιχουργός ταυτόχρονα.

Έτσι, μετά από τη λαϊκή ρούμπα “ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ” που πέρυσι έκλεψε τις εντυπώσεις, πάλι σε δικούς της στίχους κ ερμηνεία, έρχεται φέτος ένα άλλο δυναμικό χορευτικό – λαϊκό τραγούδι, το “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ” !!!

Στίχοι απλοί, με αμεσότητα, χιούμορ και συναίσθημα. Ευρηματική ρυθμική μελωδία, με μια σύγχρονη ενορχήστρωση, όπου κυρίαρχο ρόλο έχουν τα κρουστά και το παραδοσιακό κλαρίνο. Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στον ακροατή, ενώ ο έντονος  ρυθμός κ η ανεβαστική μουσική του τραγουδιού ξεσηκώνουν τη διάθεση προτρέποντας για χορό !!!  Πρόκειται δίχως άλλο για ένα εξωστρεφές χορευτικό κομμάτι, ένα hit χωρίς υπερβολές, στο ρυθμό του  οποίου θα χορεύουμε όλο το καλοκαίρι !!!

Όσο για το βιντεοκλιπ του τραγουδιού, είναι η έκπληξη που κλέβει κυριολεκτικά τις εντυπώσεις. Όμορφες, ζωντανές εικόνες, ωραία χρώματα, έξυπνο story, concept, πετυχημένη σκηνοθεσία κ μοντάζ, συνθέτουν ένα χαρούμενο, νεανικό, βίντεο, με ανατρεπτικό φινάλε !!!

Σ΄ αυτό η Δέσποινα Αδάμη ξεδιπλώνει κι άλλες πτυχές της καλλιτεχνικής της προσωπικότητας, αφού έχει συμμετάσχει στη δημιουργία του κλιπ: έχει γράψει το σενάριο, σκηνοθετεί κ μας δείχνει το υποκριτικό της ταλέντο, υποδυόμενη την ηρωϊδα.
Τραγουδάει, υποδύεται ρόλους, χορεύει,  γράφει πολύ όμορφα στο γυαλί και με πολύ σεξ απηλ, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε βλέποντας το κλιπ.

“ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ” – ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΗ 2017, ηχογράφημα κ βιντεοκλίπ, είναι πραγματικά μια πολύ καλή καινούργια δουλειά της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΔΑΜΗ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΗ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μουσικός και τραγουδίστρια έχει γεννηθεί στη Ρόδο και έχει σπουδάσει ακκορντεόν στο Εθνικό Ωδείο και παραδοσιακό τραγούδι στην σχολή του Αριστείδη Μόσχου. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Φωτιάδη.

Έχει συνεργαστεί και τραγουδήσει με διάφορα μουσικά σχήματα της Αθήνας και επαρχίας, που καλύπτουν μιά μεγάλη γκάμα του ελληνικού τραγουδιού από το παραδοσιακό και νησιώτικο, το ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι, το ρετρό, το νέο κύμα, το ελαφρολαϊκό, το έντεχνο και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι: η Μαίρη Λίντα, η Πόπη Αστεριάδη, ο Μιχάλης Βιολάρης, ο Ηλίας Καραγιάννης, ο Σταμάτης Κόκκοτας, ο Λευτέρης Μυτιληναίος, ο Μιχάλης Δημητριάδης, ο Λάμπρος Καρελάς, o Χρήστος Παπαδόπουλος (Παιδιά απ΄την Πάτρα), ο Γιώργος Σαρρής (Ζιγκ Ζαγκ), o Γιώργος Μαρίνης, η Μαίρη Βάσου, ο Σταύρος Φωτιάδης, η Μαρία Ρούσσου, ο Γιάννης

Κόλλιας, ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος, ο Τάκης Κατσάνης, ο Μάκης Ζαμπίδης, ο Απόστολος Δέζης Τσιγάρας, η Μαρίνα Βασιλάκη, ο Άγγελος Καλαβρυτινός, η Νάσια Κονιτοπούλου, ο Μιχάλης Γαμπιεράκης, η Τασία Βέρρα, ο Θανάσης Κομνηνός, η Λέλα Παπαδοπούλου, η Δέσποινα Καρλή, καθώς και οι συνθέτες Μιχάλης Τερζής, Δημήτρης Παναγόπουλος, Στέλιος Τζανετής, Αντώνης Τιτάκης.  Δισκογραφικά έχει πρωτοεμφανιστεί στα συλλογικά CD

«Στροφές Αθανασίας» και «Συνάντηση», ερμηνεύοντας τραγούδια σε στίχους Κώστα Παπαϊωάννου και μουσική Δημήτρη Παναγόπουλου. Επίσης συμμετείχε στο έργο «5 CD MEΓΑΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ», της FM RECORDS και συγκεκριμένα στα σεγόντα ολόκληρου του «CD2 Σταμάτης Κόκκοτας», σε ενορχήστρωση Μιχάλη Τερζή, όπως και σε vocals στο έργο «Γέφυρα Ρίου Αντιρίου» (soundrack) που συνέθεσε ο ίδιος συνθέτης.

Tο CD “ΚΑΝΕ ΜΕ ΦΩΤΙΑ” είναι η πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφκή παρουσία και κυκλοφόρησε από την ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ – MUSICMIRROR, τον ΙΟΥΝΙΟ του 2010. Ξεχώρισαν: “Με κούρασαν οι αγάπες”, “Ξαφνιάζομαι”, “Αν ξαναγύρναγες”. κ.α.

2016 – “Σε Διαγράφω”, Στίχοι/ Ερμηνεία: Δέσποινα Αδάμη, Μουσική: Στέλιος Τζανετής, ενορχήστρωση: Σταμάτης Χρήστου

2017 – “Αποκλειστικά”, Στίχοι/ Ερμηνεία: Δέσποινα Αδάμη, Μουσική: Αντώνης Τιτάκης