“Βολές” Γόντικα σε Νικολάκου για τους εργαζόμενους στην Π.Ε Λακωνίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 11-4-2019 στηλίτευσε τη στάση της Προέδρου  της Οικονομικής Επιτροπής κ Νικολάκου, που σε τηλεοπτική παρέμβασή της αντί να αναλάβει τις ευθύνες της και τις προσωπικές και της Περιφερειακής Αρχής στην εξέλιξη του έργου παράκαμψη Βουτιάνων, επιχείρησε να τις φορτώσει στους εργαζόμενους στην Π.Ε Λακωνίας και στη δικηγόρο με πάγια αντιμισθία, που υπηρετεί στη Λακωνία.

Σε ένα έργο που έχουν διατεθεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που συνεχώς βυθίζεται, που καμία ευθύνη δεν αποδόθηκε στους ανάδοχους αντίθετα υπάρχει διευκόλυνση για να ευδοκιμήσουν οι αισχρές διεκδικήσεις τους. Ένα έργο που το χειρίζονται αποκλειστικά οι υπηρεσίες της έδρας και προσωπικά ο κ Τατούλης και η κ Νικολάκου.

Επειδή έχουμε και στο παρελθόν ανάλογα φαινόμενα, καλούμε τους εργαζόμενους, να κάνουν τίμια τη δουλειά τους και να μην υποκύπτουν στις πιέσεις της πολιτικής ηγεσίας. Αυτοί δεν διστάζουν ακόμα και συνεργάτες τους «να πετάνε σαν στημένη λεμονόκουπα αρκεί να σώσουν το τομάρι τους».

Να εμπιστευτούν το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση που δεν τους πρόδωσε ποτέ, που ήταν και είναι συμπαραστάτης στον αγώνα τους για να καταβληθούν δεδουλευμένα, για αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς, για μη καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων για αυξήσεις στους μισθούς.