Βραδιά Ενίσχυσης για την Ο.Α.Κ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αγαπητές φίλες – φίλοι και υποστηρικτές της Εθελοντικής μας Ομάδας, πλησιάζοντας στην λήξη της φετινής αντιπυρικής περιόδου αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια βραδιά με μουσική φαγητό και ποτό στην έδρα της Εθελοντικής μας Ομάδας.

Σας καλούμε λοιπόν να παρευρεθείτε και να στηρίξετε το έργο μας, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου από τις 19:00 στην Νέα Είσοδο Καλαμάτας ( Παραπλεύρως Zackret Outlet )

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της Ο.Α.Κ. και κατ’ επέκταση όλων των εθελοντών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σχεδόν καθημερινά, τόσο για την πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση συνεπειών από πυρκαγιές, πλημμυρικά φαινόμενα κτλ., την παροχή βοηθείας σε φορείς και ανθρώπους.

Στόχος μας είναι η συλλογή χρημάτων για την κατασκευή υπόστεγου όπου θα στεγάσουμε τα 5 Πυροσβεστικά Οχήματα της Ο.Α.Κ. Η προστασία τους από τα καιρικά φαινόμενα καθώς και η ασφάλεια τους είναι προτεραιότητα μας. Επίσης ο χώρος των οχημάτων θα προσφέρει διπλά μιας και έτσι θα αποκτήσουμε έναν μεγάλο χώρο για την έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών της Ο.Α.Κ. αλλά και χώρο για διεξαγωγή εκπαιδεύσεων κτλ.

Στην εκδήλωση θα προβάλουμε βίντεο με αποσπάσματα τόσο από την συμμετοχή μας σε συμβάντα πυρκαγιάς κατά την φετινή αντιπυρική περίοδο, όσο και από τις 4 πρόσφατες αποστολές μας στην Θεσσαλία.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα μπορούν να γίνουν και αιτήσεις νέων Εθελοντών.

– Είσοδος για ενήλικες 5,00 €.
Με την είσοδο θα παρέχεται δωρεάν ποτό ή αναψυκτικό της επιλογής σας.
Δωρεάν είσοδος για παιδιά.

Θα προσφέρουμε φαγητό (Burger, γουρνοπούλα με τηγανιτές πατάτες), ποτά και αναψυκτικά.

– Τις υπέροχες γεύσεις θα μαγειρέψει ο Μεσσήνιος Executive Chef ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟΣ!
– Οι μουσικές επιλογές θα είναι του Dj Mitsakos Moutevelis

Θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά για εμάς, η παρουσία σας με την παρέα σας.

Το Δ.Σ.

Οι Εθελόντριες – Εθελοντές της Ο.Α.Κ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ