Γιόρτασαν τη λήξη των μαθημάτων το 1ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία Κυπαρισσίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την λήξη της σχολικής περιόδου γιόρτασαν με καλοκαιρινή διάθεση, τόσο των μικρών μαθητών όσο και των γονέων κηδεμόνων, το 1ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία Κυπαρισσίας, τα οποία μάλιστα έχουν ιστορική αξία στην περιοχή.

Φέτος, όπως κάθε χρόνο, η τελευταία αποχαιρετιστήρια γιορτή για το καλοκαίρι έγινε το απόγευμα της Τετάρτης για τους 110 μαθητές του 3ου Δημοτικού Κυπαρισσίας, δίνοντας ευχές στους μικρούς μαθητές της 6ης τάξης που αποφοίτησαν από το σχολικό συγκρότημα.

Τους γονείς καλωσόρισαν κάνοντας απολογισμό της σχολικής χρονιάς τόσο ο διευθυντής του 3ου Δημοτικού Γιάννης Αποστόλου όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Γιάννης Κωσταντόπουλος μαζί με τους εκπαιδευτικούς που με ζεστασιά ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι. Το πρόγραμμα της γιορτής είχε δροσερό άρωμα καθώς οι τάξεις συμμετείχαν σε ομαδικά παιχνίδια στο προαύλιο του σχολείου, ενώ στο τέλος ακολούθησε κέρασμα στο οποίο με φιλότιμο συνέδραμαν οι γονείς του σχολείου οι οποίοι χειροκρότησαν τα παιδιά τους.

Πάντως τα 2 σχολικά συγκροτήματα που φιλοξενούνται στην περιοχή έχουν υποβάλει πάγια αιτήματα στον δήμο για την βελτίωση ποιότητας ζωής των παιδιών, τα οποίο εκκρεμούν από τον χορό του συλλόγου γονέων τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά όπως φαίνεται δεν θα εκπληρωθούν πριν το τέλος του καλοκαιριού, οπότε θα τα επωμιστεί η νέα δημοτική αρχή ελπίζοντας σε υλοποίησή τους.

ΓΙΑΝ. ΜΠ.