Γιώργος Αθανασόπουλος: Έργα ουσίας στην Δ.Ε. Αριστομένη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ομιλία του Γιώργου Αθανασοπούλου πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο βράδυ στον Αριστομένη.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του υποψηφίου Δημάρχου, την αγάπη και την ενθάρρυνση του κόσμου να συνεχίσει μετά τις εκλογές με την ίδια ορμή και όρεξη για το δήμο Μεσσήνης, από τη θέση του δημάρχου, έλαβε ο Γιώργος Αθανασόπουλος κατά την ομιλία του το Σάββατο το βράδυ, στην πλατεία του Αριστομένη.

Με αίσθημα ευθύνης ο κ. Αθανασόπουλος επανέλαβε ότι η «Δύναμη Δημιουργίας» ως αυριανή δημοτική αρχή θα προχωρήσει σε έργα ουσίας, έργα αναγκαία που θα συνδέσουν τα χωριά, θα συμβάλλουν στην επικοινωνία μεταξύ τους και στην ασφαλή πρόσβαση από και προς το κέντρο της Μεσσήνης. Στη Δημοτική Ενότητα Αριστομένους η αρχή θα γίνει με τη συντήρηση των Επαρχιακών Οδών που διέρχονται από την περιοχή και θα επεκταθεί με βελτιώσεις δρόμων που συνδέουν κοινότητες. Έχουν καταγραφεί οι ανάγκες για βελτιώσεις σχολικών κτιρίων, δημοτικών χώρων και ιερών ναών, για διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων καθώς και μικρών και μεγαλύτερων εκ νέου κατασκευών αρδευτικών έργων και έργων ύδρευσης.

Σημείωσε πως η ομάδα του ως νέα δημοτική αρχή θα έχει επίκεντρό της τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και έτσι θα βαδίσει και στην προώθηση έργων, προτάσσοντας έργα άμεσης ωφέλειας για τους κατοίκους.

Δευτέρα 20-5-19 ομιλία στο Τρίκορφο

Στο Τρίκορφο συνεχίζει αύριο Δευτέρα τις ομιλίες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης  Γιώργος Αθανασόπουλος. Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ.