Γιώργος Αθανασόπουλος: Προεκλογικές επισκέψεις και ομιλίες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και την ασφάλεια συνομίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης της «Δύναμης Δημιουργίας» Γιώργος Αθανασόπουλος σε περιοδεία του στις τοπικές κοινότητες Νεοχωρίου Αριστομένους  και Μάδενας,  χθες Δευτέρα 6-5-19 κατά τη διάρκεια της περιοδείας του.

Ο κ. Αθανασόπουλος πρότεινε λύσεις για αυτά τα προβλήματα και εξήγησε ότι ο συνδυασμός του έχει προβλέψει για κάθε περιοχή ανάπτυξη, αντίστοιχη των δυνατοτήτων της και των ευκαιριών που προσφέρει. “Εξάλλου, στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα αγαθά που μας προσφέρει ο τόπος μας μέσα από εναλλακτικές καλλιέργειες και συνέργειες
με άλλες μορφές ανάπτυξης” είπε ο κ. Αθανασόπουλος.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ

Χωριά της πρώην Κοινότητας Τρικόρφου, θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 8-5-19 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος συνεχίζοντας την  προεκλογική του περιοδεία. Πιο συγκεκριμένα, θα επισκεφτεί τις τοπικές κοινότητες: Κλήμα στις 6.30 μ.μ., Τρίκορφο στις 7 μ.μ., Δραΐνα στις 7.30 μ.μ., Κορομηλιά στις 7.45 μ.μ. και Παλαιόκαστρο-Κυνηγού στις 8.15 μ.μ.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος θα μιλήσει στους ετεροδημότες της Αθήνας. Ηομιλία θα δοθεί σε συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ Αθηνών, που βρίσκεται στο Σύνταγμα (Λεωφ. Αμαλίας 10). Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος θα παρουσιάσει στους συμπατριώτες του τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας» για την ανάπτυξη του Δήμου. Θα συνομιλήσει μαζί τους και θα ακούσει τις δικές τους απόψεις για τις ανάγκες του τόπου.