Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκ από την άνανδρη εκτέλεση του δημοσιογράφου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Έξω από το σπίτι του στον Άλιμο στην οδό Θέμου Άννινου είχε στηθεί η φονική ενέδρα στον δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ, Γιώργο Καραϊβάζ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός την ώρα που επέστρεφε από την δουλειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Στο σώμα του βρέθηκαν τουλάχιστον έξι σφαίρες. Την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οι δυο δράστες τον πυροβόλησαν πολλές φορές. Τον βρήκαν πεσμένο μπρούμυτα. Στο σημείο βρέθηκαν 12 κάλυκες από ενιάρι πιστόλι. Εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες ήταν τόσο καλά οργανωμένοι που δεν άκουσε κανείς τίποτα!

Η ενέδρα θανάτου στον γνωστό δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ είχε στηθεί από δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού. Σταμάτησαν δίπλα του και άνοιξαν πυρ. Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεφτε νεκρός μέσα στη μέση του δρόμου χωρίς να προλάβει να καλέσει σε βοήθεια.

Ο ένας από τους δυο φορούσε στρατιωτικά ρούχα. Το σημείο έξω από το σπίτι του έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχει σπεύσει ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος δημοσιογράφος δεν είχε θεωρήσει ότι υπήρχε απειλή για την ζωή του και έτσι δεν είχε ζητήσει αστυνομική προστασία από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Πηγή:newsit.gr / Λευτέρης Σουχάιμπ