Δήμος Καλαμάτας και Επιμελητήρια Πελοποννήσου στο πλευρό της Περιφέρειας για το TBEX Europe 2023 Peloponnese

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η αντίστροφη μέτρηση για το TBEX Europe 2023 Peloponnese έχει ξεκινήσει και η Πελοπόννησος ενωμένη ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 8 Μαΐου, τους 330 συμμετέχοντες για να προσφέρει μια εμπειρία πέρα από τα προφανή!

Τόσο ο Δήμος Καλαμάτας, της πόλης που θα αποτελέσει το επίκεντρο και θα φιλοξενήσει την κεντρική εκδήλωση, όσο και τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου στέκονται στο πλευρό της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνδιοργανώνοντας τις παράλληλες εκδηλώσεις του συνεδρίου.

Η εκδήλωση έναρξης, το Peloponnese Food Stories θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου, στην πλατεία Όθωνος της Καλαμάτας και ο Δήμος έχει αναλάβει πολύ σημαντικό ρόλο εξασφαλίζοντας την επιτυχή υλοποίηση της διοργάνωσης. Παράλληλα, τα Επιμελητήρια, με την χορηγία τους δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής όλων των παραγωγών της περιοχής, προκειμένου να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό.

Το αποχαιρετιστήριο πάρτυ που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαΐου στο Καστράκι θα δώσει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες για μοναδικές λήψεις της Καλαμάτας που θα ταξιδέψουν την εικόνα της πόλης σε ολόκληρο τον κόσμο!

Και στις δύο αυτές εκδηλώσεις, ιδιαίτερα σημαντική και η συνεισφορά ιδιωτών χορηγών που μέσω εξειδικευμένων χορηγικών πακέτων θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο τα προϊόντα τους αλλά και να ωφεληθούν από τις ευκαιρίες online και offline προβολής. Ανάμεσά τους τα Οινοποιεία Λαφαζάνης και Σκούρας, η ζυθοποιία ZEOS και η ποτοποιία Χριστόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο προβολής και των τοπικών επιχειρήσεων της Καλαμάτας, διοργανώνεται και το TBEX Restaurant Week με ειδικά μενού και τιμές για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο. Τέλος για την ανάδειξη και της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης και με τη χορηγία του Ιδρύματος Καρέλια, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτώρια Γ. Καρέλια, μια από τις πληρέστερες συλλογές ελληνικών τοπικών ενδυμασιών σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω των παράλληλων δράσεων με επίκεντρο την Καλαμάτα είναι η ανάδειξη της Καλαμάτας, ως μιας πόλης από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες της Ελλάδας. Μια σύγχρονη πόλη που αποτελεί πλέον ταξιδιωτικό προορισμό και είναι έτοιμη να διεκδικήσει το μέλλον του τουρισμού!