Δήμος Καλαμάτας: Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας Γρηγόρη Οικονομόπουλο, τον ταμία της Ένωσης Δημήτρη Γκόνη και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Παναγιώτη Σταθέα, είχε χθες Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος στο γραφείο του στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης.

Κύριο θέμα συζήτησης τα ζητήματα που σχετίζονται με την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, τη λήψη μέτρων από το Δήμο αλλά και αιτήματα που αφορούν την καθαριότητα στα σχολεία.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης κατέθεσαν στο Δήμαρχο και υπόμνημα, με όσα από κοινού έχουν αποφασίσει οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τόσο τον Πρόεδρο, όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων για τις έως τώρα πρωτοβουλίες του Δήμου (απολυμάνσεις, καθαρισμοί, προμήθειες, διεκδικήσεις κ.ά) και ζήτησε η συνεργασία με την Ένωση να είναι συνεχής ώστε να αντιμετωπίζονται προβλήματα που καταγράφονται στη σχολική κοινότητα.