Δήμος Μεσσήνης: Παραλαβή αυτοκινήτου από την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Δημοτική Αρχή Μεσσήνης, αποδεχόμενη την προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, να διαθέσει οχήματα στους Δήμους προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά τους στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στις ευπαθείς ομάδες, παρέλαβε σήμερα ένα αυτοκίνητο, δωρεά την εταιρείας.

Το αυτοκίνητο αυτό, θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ο Δήμος Μεσσήνης θα υλοποιεί τις σχετικές δράσεις στήριξης των ευπαθών ομάδων, των μη αυτοεξυπηρετούμενων και των ηλικιωμένων δημοτών.

«Ευχαριστούμε τόσο την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας που μερίμνησε για τον εφοδιασμό των Δήμων με επιπλέον οχήματα, όσο και την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά της. Το αυτοκίνητο θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στο πλευρό των δημοτών και τους στηρίζει. Τώρα που η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας, ο Δήμος Μεσσήνης και οι υπάλληλοι των αρμοδίων υπηρεσιών καταβάλλουν κάθε προσπάθεια κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης ομάδων συνδημοτών μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, μετά την παραλαβή του οχήματος από την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ.

Το αυτοκίνητο παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου Μεσσήνης ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Μπάμπης Μακρής και την επίδοση εκ μέρους της εταιρείας Κ. Κακούρος και Συνεργάτες Α.Ε., έκανε ο κ. Νικόλαος Πετρίδης.