ΔΕΥΑ Καλαμάτας: Έτος μεγάλων έργων το 2021

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δυναμικά, υλοποιώντας δεκάδες έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ, συνεχίζει η ΔΕΥΑ Καλαμάτας και το 2021. Σε μία λιτή τελετή, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Κώστα Αθανασόπουλου, μελών του Δ.Σ., του Διευθυντή και του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων.

Ο Δήμαρχος μιλώντας για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που η ΔΕΥΑΚ έχει μπροστά της αλλά και στα σπουδαία και μεγάλα έργα που είτε υλοποιούνται, είτε έχουν δρομολογηθεί. Ιδιαίτερη αναφορά και στις διεκδικήσεις χρηματοδότησης που μόνο το τελευταίο διάστημα ξεπερνούν τα 30.000.000 €.

https://www.kalamata.gr/images/arthra/2021/01/08-20116/DSC_0419_Medium.JPG

Ο Θ. Βασιλόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο προσωπικό της Δημοτικής Επιχείρησης, αλλά και στην ανάγκη ενίσχυσής του, τονίζοντας ότι προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η Δημοτική Αρχή με πράξεις και όχι με λόγια.

https://www.kalamata.gr/images/arthra/2021/01/08-20116/DSC_0416_Medium.JPG

Κλείνοντας ο Δήμαρχος, αναφορά έκανε και στον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Παναγιώτη Κουφαλάκο, ο οποίος πρόσφατα υπέβαλε την παραίτησή του για να συνταξιοδοτηθεί, εστιάζοντας στη διαδρομή του στην Επιχείρηση και ζητώντας το επόμενο διάστημα, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, να υπάρξει μέριμνα από το Δ.Σ. προκειμένου να τιμηθεί για τις υπηρεσίες του προς τη ΔΕΥΑΚ.

Ευχές, με αναφορές στο έργο της ΔΕΥΑ Καλαμάτας αλλά και στους στόχους που έχουν τεθεί, έκανε ο Πρόεδρός της Κώστας Αθανασόπουλος, ενώ τις δικές τους ευχές έδωσαν ο Δ/ντής της ΔΕΥΑΚ Μιχάλης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Παναγιώτης Κουφαλάκος και το μέλος του Δ.Σ. Σταμάτης Μπεχράκης.