Εγκαινιάστηκε η έκθεση Πελοπόννησος ΕΧPO στην Τρίπολη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος Expo,  πραγματοποιήθηκαν στην Τρίπολη, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, καθώς και της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά., το βράδυ της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2019. Η έκθεση, που φιλοξενείται στη ΒΙΠΕ Τρίπολης,  θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Νοεμβρίου 2019.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Στα εγκαίνια της έκθεσης απηύθυνε χαιρετισμό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Περιφέρεια από την πλευρά της θα διαθέσει περί τα 40.000.000 ευρώ για ενίσχυση τουριστικών επιχειρήσεων, μέσω του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία”. Παράλληλα, επαναβεβαίωσε ότι θα παράσχει στήριξη σε επιχειρήσεις για συμμετοχή τους σε εκθέσεις στο εξωτερικό που αφορούν την προβολή αγροτικών προϊόντων.

Δήμος Καλαμάτας

Στην έκθεση συμμετέχει με περίπτερό του ο Δήμος Καλαμάτας και πέραν της προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος, στο πλαίσιο προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής του, φιλοξενεί και προβάλλει τοπικές επιχειρήσεις.Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος παρευρέθη στα εγκαίνια της έκθεσης και είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί τα περίπτερα και να συνομιλήσει με εκθέτες και επισκέπτες.

Η έκθεση

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, τουριστικά προϊόντα και η επιχειρηματικότητα εν γένει της Πελοποννήσου.

Στην εν λόγω έκθεση, που διοργανώνουν τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, περιλαμβάνονται επίσης ειδικά αφιερώματα και εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα.