Εμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας στον επιχειρηματικό κόσμο, δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην έκθεση “Κορινθία – Πελοπόννησος 2023”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Περιφέρεια θα συνδράμει και θα μετάσχει με περίπτερο σε όλες τις σημαντικές εκθέσεις που διοργανώνουν το επόμενο χρονικό διάστημα Επιμελητήρια και επιχειρηματικοί φορείς της Πελοποννήσου, τους οποίους έχει έμπρακτα στηρίξει μέχρι τώρα.

Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με αφορμή την παρουσία του, το απόγευμα χθες Πέμπτη 15 Ιουνίου, στην Κόρινθο, στα εγκαίνια της έκθεσης “Κορινθία – Πελοπόννησος 2023”, την οποία διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας στην χερσαία ζώνη του λιμανιού της πόλης (Πλατεία Φλοίσβου) και θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 18/06.

Ο περιφερειάρχης ανέφερε ενδεικτικά την στήριξη και την συμμετοχή της Περιφέρειας στις εκθέσεις που διοργανώνονται το επόμενο χρονικό διάστημα, στο Γύθειο από το Επιμελητήριο Λακωνίας, στην Τεγέα της Αρκαδίας από τον Τεγεατικό Σύνδεσμο και στα Φιλιατρά της Μεσσηνίας από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης αυτής της Τριφυλίας.

Επιπλέον, ο Π. Νίκας υπογράμμισε την σημασία της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσα από δράσεις που την ενισχύουν και καθιστούν γνωστά τόσο τον δυναμισμό τους, όσο και τα ποιοτικά προϊόντα της περιοχής μας.

Η έκθεση “Κορινθία – Πελοπόννησος 2023” τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου -η οποία μετέχει με περίπτερο, ενώ έχει συνδράμει στην διοργάνωση με 40.000 ευρώ-, όπως επίσης των υπουργείων Τουρισμού, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ).