Εντυπωσίασε η μουσικη βραδιά με τους “Τροβαδούρους” και τον Γιάννη Θωμόπουλο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Γνωστές και αγαπημένες μελωδίες τραγούδησε το Σάββατο 8 Ιουλίου το βράδυ η χορωδία των «Τροβαδούρων της Μεσσήνης» στο αμφιθέατρο του πάρκου Μεσσήνης. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Ταξιδεύοντας με το Μίκη», συμμετείχε και ο καταξιωμένος Νησιώτης τραγουδιστής Γιάννης Θωμόπουλος ο οποίος ερμήνευσε τραγούδια του μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς η Δώρα Παπανικολάου απήγγειλε αποσπάσματα από τον “Επιτάφιο” του Γιάννη Ρίτσου.

Η μουσικός και υπεύθυνη διδασκαλίες της χορωδίας Τέτα Βασιλάκη συνόδευε μουσικά στο πιάνο ενώ στο ακορντεόν ήταν ο Γιάννης Ζέρβας και στο μπουζούκι ο Γιώργος Βενέρος.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος συνεχάρη τους τροβαδούρους για την εκδήλωση και επεσήμανε ότι η συμμετοχή του Γιάννη Θωμόπουλου σε εκδηλώσεις του Δήμου Μεσσήνης αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και έχει πάντα μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή, οφείλει να αναγνωρίζει και να τιμά τους συμπατριώτες μας με μεγάλη καλλιτεχνική πορεία όπως ο Γιάννης Θωμόπουλος. Για τον λόγο αυτό θα οργανώσει εκδήλωση προς τιμήν του αναγνωρισμένου καλλιτέχνη και της πολυετούς  καριέρας του.