Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μεσσηνία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να μιλήσει σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με θέμα “Η επίδραση των επενδύσεων στις τοπικές κοινωνίες: Το παράδειγμα της Costa Navarino”, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Χορού ή στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Στην ίδια εκδήλωση ομιλία θα απευθύνει και ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.

Μετέπειτα ο κ. Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καρδαμύλη για τα επίσημα εγκαίνια της οικίας του Βρετανού φιλέλληνα Πάτρικ Λι Φέρμορ, που θα τελέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Την επομένη, ημέρα εορτασμού της 192ης επετείου από τη Ναυμαχία του Ναβαρίνου, στην Πύλο, μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα παρευρίσκεται και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο τελευταίος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες πιθανόν θα παραστεί επίσης τόσο στην εκδήλωση Επιμελητηρίου, όσο και στα εγκαίνια στη Μάνη.