Επαφές Νίκα στην Τρίπολη με αυτοδιοικητικούς της Αρκαδίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σειρά επαφών με αυτοδιοικητικούς, φορείς και πολίτες έχει αυτό το χρονικό διάστημα ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προκειμένου, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, να ενημερωθεί για σημαντικά ζητήματα και να προετοιμαστεί, ενόψει της ανάληψης των νέων καθηκόντων του από την 1η του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, χθες Δευτέρα 24 Ιουνίου το βράδυ, ο Π. Νίκας βρέθηκε στην Τρίπολη, στο παλιό Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε -μεταξύ άλλων- με τους νεοεκλεγέντες δημάρχους Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη και Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο, με τους οποίους συζήτησε για τη συνεργασία τους σε θέματα που αφορούν τις περιοχές τους.

Ο Π. Νίκας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αρκαδία, συναντήθηκε επίσης και με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Αμεα Πελοποννήσου Νίκο Καραλή, καθώς και με μέλη του Δ.Σ. και συζήτησαν θέματα ενδιαφέροντος του συλλόγου των Αμέα και τους τρόπους που μπορεί η νέα περιφερειακή Αρχή να συμπαρασταθεί στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Καταλήγοντας η ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι σε δηλώσεις που έκανε μετά τις πιο πάνω συναντήσεις που είχε στην Τρίπολη, ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας “αναφέρθηκε στην ανάγκη διοικητικής αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τόνισε -και πάλι- ότι με τη νέα περιφερειακή Αρχή θα υπάρξει ορθολογική αξιοποίηση των πολύτιμων πόρων με συγκεκριμένο πρόγραμμα και σχεδιασμό. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις δεκάδες προγραμματικές συμβάσεις που εισάγονται προς ψήφιση στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο και έκανε σαφές ότι αυτές θα επαναξιολογηθούν ως προς το πόσο εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου”.