Επισκέψεις Τζαμουράνη σε Άνθεια, Πολιανή, Γαρδίκι και Αιθαία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Θουρίας και η αναγκαιότητα δημιουργίας υποδομών για την ανάδειξή του, ήταν μεταξύ άλλων το θέμα της συζήτησης που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης την Κυριακή 5 Μαΐου με κατοίκους της Ανθειας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην περιοχή. Ο Β. Τζαμουράνης, ενημερώθηκε επίσης για την ανάγκη διαπλάτυνσης κεντρικών δρόμων του οικισμού, προκειμένου να γίνει ασφαλέστερη η κυκλοφορία σε αυτούς μεγάλων οχημάτων, όπως λεωφορεία, φορτηγά και βυτία.

Σε αντίστοιχη συνάντηση στην Πολιανή, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας συζήτησε με κατοίκους ζητήματα όπως η διασφάλιση της υδροδότησης, η αγροτική οδοποιία, αλλά και η ασφάλεια.

Από τους κατοίκους του Ανω και και Κάτω Γαρδίκι, τέθηκαν στον κ. Τζαμουράνη, το θέμα της αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου, η επέκταση του δημοτικού φωτισμού, η αγροτική οδοποιία, καθώς επίσης και η κατασκευή πεζοδρομίων στον κεντρικό δρόμο από κοινού με την εκτέλεση έργων διευθέτησης των ομβρίων. Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Αιθαίας ενημερώθηκε επίσης ο κ. Τζαμουράνης από κατοίκους της περιοχής αυτής.