Η Πρωτοχρονιά του 2022 στην Καλαμάτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Καλαμάτα υποδέχθηκε το νέο έτος 2022, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας. Κατά την αλλαγή του έτους, βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό της πόλης.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς και εορτής του Αγίου Βασιλείου, τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, συμπαραστατούμενου από κληρικούς, Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού. Στην τελετή παρέστη ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, Βουλευτές, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και άλλοι αιρετοί του Δήμου, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που το 2022 θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και στο σχεδιασμό του Δήμου, ευχόμενος ταυτόχρονα το νέο έτος να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ανήμερα την Πρωτοχρονιά λειτούργησε κανονικά το Δημοτικό Συσσίτιο, υποστηρίζοντας με ζεστό φαγητό τους δικαιούχους συνδημότες μας, όπως έγινε τα Χριστούγεννα, ενώ στις θέσεις τους ήταν και οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας