Η 14η Ιουλίου «Ημέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο» για το Μιλγουόκι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε άλλο επίπεδο περνάει το όνομα του εφετινού MVP του ΝΒΑ στο Μιλγουόκι, με τον υπεύθυνο της Κομητείας να ορίζει, μέσω επίσημης προκήρυξης, τη 14η Ιουλίου ως «Giannis Antetokounmpo day (σ.σ. ημέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο)».

Στην επίσημη προκήρυξη ο Κρις Άμπελε εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η κομητεία κατέληξε στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για να του αποδώσει αυτή την ιδιαίτερη τιμή.

Η σημερινή ημέρα θα είναι εφεξής αφιερωμένη στον Έλληνα αστέρα και ηγέτη των Μπακς, για το πάθος που επανέφερε στο Μιλγουόκι, μετά τις εξωπραγματικές εμφανίσεις του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, οι οποίες αναγνωρίστηκαν με την ανάδειξη του Γιάννη σε MVP!

Η τιμή αυτή δίνεται στον Γιάννη όχι μόνο για τις εξωπραγματικές αθλητικές του επιδόσεις, αλλά και για την ακεραιότητα και την ταπεινότητα του, αξίες που τον μετατρέπουν σε κάτι «περισσότερο από έναν εξαιρετικό μπασκετμπολίστα».

Προβολή εικόνας στο TwitterΟ «Greek Freak», πάντως, δεν εφησυχάζει, υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις του ότι παρά τα αγωνιστικά… κατορθώματα του, ο ίδιος βρίσκεται ακόμη στο 60% των δυνατοτήτων του.