Η 2η Περιφερειακή Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” στο Ναύπλιο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Το Ναύπλιο υποδέχεται την 2η Περιφερειακή Έκθεση “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, από τις 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου, την Έκθεση που προβάλλει την παραγωγικότητα, τη εμπορική δραστηριότητα και την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης
Τα επτά επιμελητήρια της Πελοποννήσου (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προβληθούν η παραγωγικότητα, το τουριστικό προϊόν, η εμπορική δραστηριότητα και η ποιότητα της Ελληνικής Επιχείρησης
Στο Επιμελητήριο Αργολίδας πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση της διοργάνωσης από τους προέδρους των Επιμελητηρίων Αργολίδας Φ. Δαμούλο, Κορινθίας Β. Νανόπουλο, Λακωνίας Β. Δερτιλή, Μεσσηνίας Δ. Μανιάτη, Αρκαδίας Ι. Μπουντρούκα και τον γενικό διευθυντή της Alfa Expo Χρ. Καραμπίκα.
Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η έκθεση ειναι το εργοστάσιο Φραγκίστα και περιλαμβάνει τη χρήση δύο βιομηχανικών κτιρίων συνολικού εμβαδού 8500 τ.μ. με κόστος συμμετοχής  29 ευρώ / τ.μ.
Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017» στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους Μυκηνών και τον Δήμο Ναυπλιέων, ενώ βρίσκεται υπό την αιγίδα της Kεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
http://www.parapolitikaargolida.gr/