Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ: Το Σάββατο η πρώτη συνάντηση για το δωρεάν σεμινάριο animation

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και σεμιναρίων του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί τριήμερο εισαγωγικό σεμινάριο με θέμα το animation.
Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 28 Σεπτεμβρίου και 5 Οκτωβρίου 2019, στις 7 μμ.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για την τέχνη του animation και των τεχνικών του, και αργότερα η σύσταση ομάδας/τμήματος μαθημάτων διάρκειας 6 μηνών, με σκοπό την δυνατότητα δημιουργίας ταινιών από τους συμμετέχοντες.
Τα έξοδα για τις ασκήσεις και τα projects που θα ανατεθούν, θα επιβαρύνουν τους ίδιους τους συμμετέχοντες, και το κόστος θα είναι ανάλογο της τεχνικής που θα επιλέξουν αλλά και της έκτασης που θα δώσουν στην κάθε δραστηριότητα που θα πρέπει να διεκπεραιώσουν.
Οι ημέρες και ώρες των συναντήσεων, εκτός από τα τρία πρώτα Σάββατα στις ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν, θα εξαρτηθούν από τον αριθμό και τη διάθεση των συμμετεχόντων. Ορίζεται ξεκινώντας μετά το τριήμερο, κάθε Σάββατο στις 7 μμ. στο χώρο του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ και μία ημέρα στη μέση της εβδομάδας σε μορφή  συμβουλευτικής για τις ασκήσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να αποστείλουν ένα e-mail στη διεύθυνση:
docanima@peloponnisosdocfestival.gr για την οργάνωση των συναντήσεων αλλά και για τυχών απορίες που ίσως έχουν.