Καλαμάτα: Αποστολή βοήθειας του Δήμου στην Καρδίτσα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε αποστολή βοήθειας στο Δήμο Καρδίτσας προχωρά ο Δήμος Καλαμάτας, προκειμένου να συνδράμει στην αντιμετώπιση των συνεπειών που προκλήθηκαν από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός».

Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ενημερώθηκε για τις ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή που επλήγη.

Σε συνεννόηση με τον κ. Τσιάκο, ο Δήμος συγκεντρώνει νερά, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και κλινοσκεπάσματα, τα οποία με φορτηγό όχημα του Δήμου θα μεταφερθούν στην πληγείσα περιοχή. Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν με τη βοήθεια και του Κέντρου Κοινότητας, στο νέο Δημαρχείο (ισόγειο), Αθηνών 99, αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 7.00 έως τις 19.00.

karditsa ianos

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης και υπηρεσιακά στελέχη, ενώ το δημοτικό φορτηγό όχημα με τον οδηγό του θα παραμένουν στην Καρδίτσα για όσο χρειαστεί, εξυπηρετώντας τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν εκεί.

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Καρδίτσας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο τον ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία του και τη στήριξή του.