Καλαμάτα: Η Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 12 Ιανουαρίου 2023

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τη Βασιλόπιτά του έκοψε χθες βράδυ, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, πριν την έναρξη της 2ης/2023 συνεδρίασής του, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, αφού την ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε το 2023 να είναι μία καλή και ευλογημένη χρονιά, καθώς και οι εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου να έχουν επιτυχίες για το καλό του Δήμου και των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε πως «κυρίαρχη ευχή όλων είναι το 2023 να είναι ένα έτος ειρηνικό, ένα έτος όπου η ανθρωπότητα θα αφήσει πίσω τις κρίσεις των τελευταίων χρόνων. Ένα έτος όπου θα κυριαρχήσει η πρόοδος και η ευημερία των λαών». Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε το νέος έτος ως έτος προκλήσεων εθνικά, περιφερειακά και δημοτικά, σημειώνοντας -μεταξύ άλλων- ότι στην περιοχή μας τα αναπτυξιακά έργα, τα έργα υποδομών και αυτά που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας θα πρωταγωνιστήσουν.

Ευχές έδωσαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Σώματος και οι επικεφαλής παρατάξεων Βασίλης Κοσμόπουλος, Βασίλης Τζαμουράνης, Μαρία Οικονομάκου, Μανώλης Μάκαρης, Τόνια Κουζή και Μιχάλης Αντωνόπουλος.
Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας βρήκε το φλουρί και παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Πολίτη το δώρο που αντιστοιχούσε, σε μία γραβάτα και ένα βιβλίο.