Καλαμάτα: Θετική εξέλιξη για το νέο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., εξέφρασε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, σχετικά με την υποστήριξη που λαμβάνει ο Δήμος Καλαμάτας, όσον αφορά θέματα αρμοδιοτήτων του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με τη διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Τιμολέων Κατσίπο, τον Δ/ντα Σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη και υπηρεσιακά στελέχη, όπου και εξετάστηκαν λύσεις ώστε άμεσα να υπάρξουν αποτελέσματα για την κατασκευή του νέου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου, υπήρξε συμφωνία προκειμένου μέσω Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. να συνταχθεί το σύνολο των απαραίτητων μελετών κι ενδεχομένως να ενταχθεί στο πλαίσιο αυτό και η επίβλεψη του έργου από τον Οργανισμό.

Υπενθυμίζεται ότι στόχος του Δήμου είναι η υποβολή πρότασης προς χρηματοδότηση του έργου στον άξονα ΑΤ07 του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης με τίτλο: «Αξιοποίηση του κτηριακού αποθέματος των Δήμων στον άξονα “Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός”».