Καλαματιανό Καρναβάλι: Νέο λογότυπο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Από …αέρος προσέγγισε την Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου το νέο λογότυπο του Καλαματιανού Καρναβαλιού. Η παρουσίασή του είχε αναφορές στην ταινία “Top Gun” και πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου 2019.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, σε χαιρετισμό του προς τους συγκεντρωθέντες, ανέφερε τα εξής: «Καλωσορίζουμε το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι! Συγχαρητήρια σε όλους! Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι το καλύτερο Καρναβάλι που έχει γίνει ποτέ εδώ και θα περάσουμε όμορφα όλοι.
Νιώθω ιδιαίτερη χαρά διότι φέτος, όταν όρισα ως υπεύθυνο τον κ. Δούζη για το Καλαματιανό Καρναβάλι, τον ρώτησα τι σκέφτεται για το Καρναβάλι και μου απάντησε ότι το Καρναβάλι πρέπει να γυρίσει στους καρναβαλιστές. Αυτό έγινε! Με δικές τους διαδικασίες, δημοκρατικές διαδικασίες, επέλεξαν την ομάδα, επέλεξαν την Καρναβαλική Σύγκλητο και είμαστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε ένα εξαιρετικό καρναβάλι».
Ο Δήμαρχος επέδωσε τιμητική πλακέτα στη γραφίστρια Μαρία Σπηλιοπούλου, που εμπνεύσθηκε το λογότυπο ανταποκριθείσα σε σχετική πρόσκληση εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς του Επιχείρησης «Φάρις», την οποία δημοσιοποίησε η Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού. «Είναι λογότυπο χαρούμενο και με χαρακτηριστικά της πόλης», επεσήμανε ο υπεύθυνος για το Καλαματιανό Καρναβάλι, Γιάννης Δούζης, Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας.
Σημειώνεται πως, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, λειτούργησε εργαστήριο, όπου τα παιδιά κατασκεύασαν τα δικά τους στολίδια-αποκριάτικες μάσκες, με τα οποία στόλισαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.


Πηγή: https://kalamata.gr/