Καταγγελία διάρρηξης στο γραφείο του Πολιτιστικού Παρεμβατικού Συλλόγου Βελίκας του Δήμου Μεσσήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δήλωση του Πρόεδρου του Συλλόγου: 

Χθες  αργά το βράδυ καθώς χρειάστηκα να πάρω ένα έγγραφο  από το γραφείο μου στο γραφείο του Συλλόγου Βελίκας διαπίστωσα ότι έχουν αφαιρεθεί οι καρέκλες, ο υπολογιστής και η πινακίδα που έγραφε χαρακτηριστικά, Πολιτιστικός Παρεμβατικός Σύλλογος Βελίκας από το γραφείο μου στο κοινοτικό κατάστημα.

Επίσης Είχα καιρό να επισκεφτώ το γραφείο μου και δεν μπορώ να προσδιορίσω τη χρονική στιγμή την οποία έγινε αυτό το συμβάν.

Μπήκαν μέσα στο γραφείο του Συλλόγου χωρίς την άδεια μου, και χωρίς την παρουσία μου, και χωρίς να με έχουν ενημερώσει, και  πήραν, τις καρέκλες ,τον υπολογιστή, και την πινακίδα στην πόρτα που έγραφε χαρακτηριστικά Πολιτιστικός Παρεμβατικός Σύλλογος Βελίκας.  Παραβιάσει στις  πόρτες δεν υπάρχει, από ότι διαπίστωσε η αστυνομία. Αυτός που το  έκανε προφανώς έχει κλειδιά και θα είναι: η ο Γιατρός η ο Πρόεδρος της Κοινότητας η κάποιος απ τον Δήμο Μεσσήνης η ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, μόνο αυτοί  έχουν κλειδιά και εγώ. Έχει ειδοποιηθεί η Αστυνομία, και αύριο  το πρωί θα ενημερώσω τον Δήμαρχο Μεσσήνης και θα πάω στον Εισαγγελέα Καλαμάτας.

Β.Δ.