Μήνυμα Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αγαπητές μαθήτριες και Αγαπητοί μαθητές
του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ,

Με την ευκαιρία της αυριανής έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να σας ευχηθώ ολόψυχα ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, για την επίτευξη των προσδοκιών σας και την πραγματοποίηση κάθε ονείρου και επιθυμίας σας.

Οπλιστείτε με πίστη και δώστε, δίχως άγχος, αλλά με πολλή αισιοδοξία και προσήλωση, τον πρώτο σας σημαντικό αγώνα, στην “αρένα” της ζωής, έτσι ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αδράξτε την ευκαιρία που σας δίνεται, για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά να θυμάστε πως δε θα είναι η μοναδική.

Είναι μόνο μία, μέσα στις τόσες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας, γι’ αυτό και δε θα πρέπει να σας πανικοβάλλει, ούτε να σας πτοήσει το ενδεχόμενο μιας, τυχόν, αποτυχίας.

Αυτό που προέχει πάνω απ’ όλα, είναι η καλή ψυχική και σωματική σας υγεία, καθώς όλα τα υπόλοιπα έπονται.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους γονείς σας, που σας υποστήριξαν και σας ενθάρρυναν σ’ αυτό τον αγώνα ζωής, παρ’ όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας, που καλούνταν να αντιμετωπίσουν.

Και στους εκπαιδευτικούς σας επίσης, που αγωνίστηκαν να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και να σας εφοδιάσουν με όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις.

Ως Δημοτική Αρχή, πιστεύουμε ακράδαντα στο σημαντικό ρόλο του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της παιδείας και του δημόσιου σχολείου και θα είμαστε πάντα δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ούτως ώστε, με σωστή συνεργασία, να επιτύχουμε την ολοένα και καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, από καρδιάς, σε όλους σας!