Μήνυμα υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με αφορμή την κατάθεση της υποψηφιότητας του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Ολοκληρώσαμε την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας «Η Πελοπόννησος Μπροστά». Και, μας το λέει και το όνομά μας, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να πάμε την Πελοπόννησό μας μπροστά.
Σε κάθε μεγάλη στιγμή για την πατρίδα μας, η Πελοπόννησος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή. Έτσι και τώρα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια. Στη νέα εποχή της Ελλάδας, η Πελοπόννησος πρέπει να κάνει τολμηρά
βήματα μπροστά στον δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής.
Ο συνδυασμός μας «Η Πελοπόννησος Μπροστά» έχει το όραμα να καταστήσει την Πελοπόννησο μια Ευρωπαϊκή Περιφέρεια πρότυπο σε όλα τα επίπεδα. Αλλά προπαντός έχουμε το σχέδιο για να το καταφέρουμε, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και νέες
καλοπληρωμένες δουλειές για τους συμπολίτες μας, την αξιοποίηση του πολιτιστικού μας αποθέματος, με πρόβλεψη για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος, αλλά και
προτάσεις για την κοινωνική πολιτική, με έμφαση στην πρόνοια και την αλληλεγγύη.  
Με την ομάδα των υποψηφίων μας θα σταθούμε πλάι στους πολίτες στα μεγάλα ζητήματα, αλλά και μικρότερα που απασχολούν την καθημερινότητά τους.  
Στο νέο ξεκίνημα για την Πελοπόννησο, η τοξικότητα και η στείρα αντιπαράθεση ανήκει στο χθες, όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε σε μια νέα πορεία με στόχο η Περιφέρεια Πελοποννήσου να ανακτήσει τη θέση που της αξίζει και να ανταποκριθεί στις νέες μεγάλες προκλήσεις του αύριο, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία με έμφαση στην ανάπτυξη των βασικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, που είναι ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας.  

Με τους υποψήφιους του συνδυασμού μας έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη και δυνατή ομάδα. Τα περισσότερα στελέχη μας έχουν ήδη δοκιμαστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση και διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία για να προχωρήσουμε μπροστά την επομένη μέρα, μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος.    
Στην πολυσυλλεκτική παράταξή μας «Η Πελοπόννησος Μπροστά» έχουμε την τιμή να συμμετέχουν πρόσωπα που εκπροσωπούν και υπηρετούν την Κοινωνία των Πολιτών και προέρχονται από όλες τις κοινωνικές ομάδες. Το ψηφοδέλτιό μας συνδυάζει την
εμπειρία και την ανανέωση, αλλά πάνω από όλα οι υποψήφιοι μας είναι άνθρωποι που γνωρίζουν τις ανάγκες και τις προσκλήσεις της περιφέρειας και διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια για υλοποιήσουν τις αναπτυξιακές πολιτικές του προγράμματός μας. Όμως τα βασικό «συστατικό» του συνδυασμού μας είναι το πάθος των υποψηφίων μας να συνεισφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις στο όραμα για να πάει η Πελοπόννησος Μπροστά! 
Σε αυτή τη μάχη σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας, για να κάνουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου μια περιφέρεια πρότυπο. Για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών, για να αναβαθμίσουμε τις υποδομές μας, για να αναδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία για την καθεμία και τον καθένα. Καλό αγώνα σε όλους!»