Μαθητές από το Λυκότραφο στο Δήμαρχο Μεσσήνης για το γήπεδο του χωριού τους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μία ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος στο γραφείο του. Μία παρέα παιδιών, μαθητές του Γυμνασίου, που μένουν στο Λυκότραφο Μεσσήνης, πήραν την πρωτοβουλία ως ενεργοί πολίτες να ζητήσουν από τον Δήμαρχο βελτιώσεις για το μικρό γήπεδο του χωριού τους, ώστε να αθλούνται και να παίζουν ποδόσφαιρο.
Τα παιδιά, βρήκαν την ευκαιρία να μεταβούν στο Δημαρχείο, σήμερα που δεν είχαν μαθήματα καθώς ήταν ημέρα περιπάτου για το σχολείο τους.
Το γήπεδο στο οποίο αναφέρθηκαν χρειάζεται τοποθέτηση χλοοτάπητα και περίφραξη. Ο κ. Αθανασόπουλος συνεχάρη τα παιδιά που πήραν την πρωτοβουλία και είχαν το θάρρος να τον επισκεφτούν και να εκφράσουν το αίτημά τους. Ακολούθως, συζήτησε το ζήτημα με υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες εργασίες ώστε να μπορούν τα παιδιά να αθλούνται και να παίζουν με ασφάλεια στον χώρο.
Οι μαθητές που επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο ήταν οι εξής: Θεόδωρος Δημητρόπουλος, Χριστόφιλος Μακαρούνης, Γιάννης Λέρας, Γιώργος Γιαννακόπουλος και Γιώργος Γεωργακόπουλος.