Μαθητής στην Εύβοια πήγε με αεροβόλο στο σχολείο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Γυμνάσιο Αυλωναρίου του Δήμου Κύμης στην Εύβοια καθώς μαθητής πήγε με αεροβόλο όπλο στο σχολείο.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου Αυλωναρίου κ. Δημήτρης Τσούρτος μίλησε στο evima.gr για το περιστατικό με τον μαθητή ο οποίος το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου πήγε με αεροβόλο όπλο στο σχολείο.

Όπως αποκλειστικά δήλωσε στο evima ο κ. Τσούρτος ενημερώθηκε από συμμαθητές του αγοριού ότι είχε μαζί του κατά την μεταφορά του με το λεωφορείο στο σχολείο το αεροβόλο. Αμέσως ο διευθυντής του Γυμνασίου Αυλωναρίου ρώτησε τον μαθητή ο οποίος έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν την διοίκηση του Γυμνασίου, εάν έχει μαζί του κάποιο όπλο.

Ο διευθυντής στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία όπου και ο μαθητής παραδέχτηκε ότι είχε μαζί του όπλο αλλά το είχε κρύψει εκτός σχολείου και όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς ήταν του αδελφού του.

Ο κ. Τσούρτος πήγε μαζί με τον μαθητή και τους γονείς του στο Α.Τ. Αλιβερίου όπου και κατέθεσε το συμβάν και για το οποίο έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας Χαλκίδας.

Τέλος ο διευθυντής του Γυμνασίου Αυλωναρίου δήλωσε στο evima.gr εμφανώς προβληματισμένος για το συμβάν.

Πηγή: evima.gr