Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 5/8 στον προαύλιο χώρο του ναού Επικούριου Απόλλωνος η καθιερωμένη πια μουσική εκδήλωση του Δήμου Οιχαλίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 5/8 στον προαύλιο χώρο του ναού Επικούριου Απόλλωνος η καθιερωμένη πια μουσική εκδήλωση του Δήμου Οιχαλίας, με τίτλο «Με το φως του Απόλλωνα…».

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πλήθος κόσμου είχε καταφθάσει από νωρίς στο Ναό για να θαυμάσει το μνημείο και το φυσικό κάλλος της περιοχής, ενώ οι τολμηροί που αψήφησαν τη βροχή και το κρύο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι άρτια εκτελεσμένο από την ορχήστρα δωματίου Μελίγυρις, ένα ταξίδι γεμάτο νοσταλγία και ρομαντισμό που με φόντο το Ναό Επικούριου Απόλλωνος και την καλοκαιρινή βροχή δημιούργησαν μια μαγευτική εμπειρία.

Την εκδήλωση παρουσίασε η ορχήστρα δωματίου «Μελίγυρις» με τους ερμηνευτές Γιάννη Θωμόπουλο και Ευτυχία Δημητρακοπούλου, την ορχήστρα διεύθυνε ο Μαέστρος Κώστας Νικολέας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Οιχαλίας, σε συνδιοργάνωση με την εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου και με την υποστήριξη από το ίδρυμα ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.