Μητσοτάκης στο Αργος: “Παρέχω την ανεπιφύλακτη στήριξή μου στον Παναγιώτη Νίκα”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Δύο μέρες έμειναν, πάμε να τελειώσουμε αυτήν την εκλογή. Να εκλέξουμε τον Παναγιώτη περιφερειάρχη Πελοποννήσου, για να ξημερώσει μία νέα μέρα για την Πελοπόννησο” υπογράμμισε με έμφαση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, χαιρετίζοντας χθες Παρασκευή βράδυ την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Παναγιώτη Νίκα στο Αργος, εκφράζοντας την “ανεπιφύλακτη”, όπως τόνισε, στήριξή του στον δήμαρχο Καλαμάτας και υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

“Οπως ήταν ένας εξαιρετικός δήμαρχος, έτσι θα είναι και ένας εξαιρετικός περιφερειάρχης” τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. για τον Π. Νίκα, προσθέτοντας:

“Είμαι εδώ σήμερα για να προλογίσω και για να παρέχω την ανεπιφύλακτη στήριξή μου σε έναν άνθρωπο που τον γνωρίζω πολύ καλά εδώ και πολλά χρόνια, στον Παναγιώτη Νίκα. Σας ζητώ να τον στηρίξετε, όλες και όλοι, για να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Σας ζητώ να τον στηρίξετε γιατί είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, ακέραιος, που απέδειξε στην Καλαμάτα ότι μπορεί να κάνει έργο προς όφελος όλων των δημοτών του. Και είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο προσβλέπω να συνεργαστώ την επόμενη μέρα, εφόσον με εμπιστευτείτε στις εκλογές που έρχονται στις 7 Ιουλίου” σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κ. Μητσοτάκης, που προσφώνησε τον Π. Νίκα ως τον “επόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου”.
Παρουσία και του τ. πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και άλλων στελεχών του κόμματος, ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνέχισε τον χαιρετισμό του τονίζοντας, μεταξύ άλλων:

“Δώσαμε από την πρώτη στιγμή πολιτικό χρώμα στην μάχη των Περιφερειών. Δεν το κάναμε μόνο διότι είναι πολύ σημαντικό, την Κυριακή το βράδυ να κάνουμε το δεύτερο μεγάλο βήμα στην πολιτική αλλαγή και να βαφτεί ο χάρτης της Ελλάδας γαλάζιος, για δεύτερη φορά. Το κάναμε και για έναν λόγο παραπάνω: Διότι η επόμενη κυβέρνηση, που είμαι πια απολύτως πεπεισμένος ότι θα είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που θα έρθει να ενώσει όλους τους Ελληνες, θα πρέπει να συνεργαστεί με περιφερειάρχες, με δημάρχους, για να μπορέσει να υλοποιήσει το φιλόδοξο αναπτυξιακό σχέδιο το οποίο έχει για τη χώρα. Και το δικό μας όραμα για μια Ελλάδα με χαμηλότερους φόρους, με περισσότερες επενδύσεις, με πολλές καλές νέες θέσεις δουλειάς για τα νέα παιδιά, για μια Ελλάδα με περισσότερη ασφάλεια, για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Ελληνες. Είναι ένα όραμα το οποίο ο Παναγιώτης Νίκας μπορεί να το υπηρετήσει. Και είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι, όπως ήταν ένας εξαιρετικός δήμαρχος, έτσι θα είναι και ένας εξαιρετικός Περιφερειάρχης”.
Ο Κ. Μητσοτάκης, παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί κυβέρνηση στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και εξήγγειλε σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τις Περιφέρειες και τους δήμους “για να γίνει η ζωή όλων των πολιτών όχι μόνο καλύτερη, αλλά πιο εύκολη. Αλλά όλα αυτά δεν μπορούμε να τα πετύχουμε εάν δεν έχουμε άξιους συνεργάτες σε όλους τους βαθμούς αυτοδιοίκησης. Παναγιώτη Νίκα, είχες από την πρώτη στιγμή την αμέριστη στήριξή μου. Δύο μέρες έμειναν, πάμε να τελειώσουμε αυτήν την εκλογή. Να εκλέξουμε τον Παναγιώτη περιφερειάρχη Πελοποννήσου, για να ξημερώσει μία νέα μέρα για την Πελοπόννησο”.