Νέος σύλλογος με την ονομασία «Περιηγητές Μεσσηνίας-Messinian Travelers»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι ετοιμάζουμε σύλλογο πεζοπορίας, ορειβασίας, extreme sports, αθλητικό και πολιτιστικό, με την ονομασία «Περιηγητές Μεσσηνίας-Messinian Travelers».

Έχουμε ρωτήσει στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας και δεν υπάρχει καταχωρημένο σωματείο με αυτή την επωνυμία. Αυτό είναι για να σας διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με αυτή που θέλει κι αποκαλείται ομάδα Περιηγητές Μεσσηνίας.

Εμείς σαν σύλλογος, θα παρέχουμε αποδείξεις και νόμιμα παραστατικά. Θα παρέχουμε ιατρική κάλυψη αποστολών. Φυσικά σε όλες τις εξορμήσεις μας θα έχουμε εκπαιδευμένο συνοδό βουνού. Γι’ αυτό καλούμε όσους και όσες θέλουν να έρθουν και να γίνουν μέλη του σωματείου μας, να μας στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook «Περιηγητές Μεσσηνίας-Messinian Travelers Original».

Και θα παρακαλούσαμε την ομάδα Περιηγητές Μεσσηνίας-Messinian Travelers να μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους και αν θέλουν να είναι νόμιμοι, ν’ ανοίξουν βιβλία.
Ο λόγος που δεν κάνουμε ακόμα εξορμήσεις στη φύση, είναι ότι δεν είμαστε ακόμα νόμιμο σωματείο και δεν θέλουμε να κινδυνεύσει κόσμος.

Και μια διευκρίνιση: η εν λόγω ομάδα (Περιηγητές Μεσσηνίας-Messinian Travelers) δεν έχει έρθει σ’ επαφή μαζί μας και άρχισε τον πόλεμο.

Εκ του υπό ίδρυση σωματείου
Περιηγητές Μεσσηνίας-Messinian Travelers Original