Νίκος Πατσαρίνος: Η Υγεία πρέπει να παραμείνει δημόσιο αγαθό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και τις ΤΟΜΥ (Τοπικές Μονάδες Υγείας) 1 και 2 που στεγάζονται σε αυτό, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Πατσαρίνος, μαζί με τον συνυποψήφιό του στο νομό, πρώην Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, με αφορμή και την επίσκεψη στην
Καλαμάτα του αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρού και του υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Μιλτιάδη Ζαμπάρα.
Αφού ενημερώθηκαν για τα θέματα των συγκεκριμένων μονάδων από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Παναγιώτη Κατσαφάδο, ξεναγήθηκαν στους χώρους και συνομίλησαν με το προσωπικό.
Ακολούθησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παρών ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Κωνσταντινέας. Κατά την υποδοχή ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος αναφέρθηκε στη σοβαρή δουλειά που έχει γίνει ειδικά τα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείο, με τη στήριξη της Κυβέρνησης, καθώς και σε έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη. Η συνέχεια δόθηκε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου όπου υπήρξε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος. Σε παρέμβασή του ο Νίκος Πατσαρίνος αναφέρθηκε στη μάχη που δίνεται από την Κυβέρνηση για να παραμείνει η Υγεία δημόσιο αγαθό και να μην περάσει στον ιδιωτικό τομέα, ενώ έκανε λόγο και για το εξαιρετικά σημαντικό μέτρο της ελεύθερης πρόσβασης των ανασφάλιστων στα νοσοκομεία της χώρας.
Οι πρωινές επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με συνάντηση στη μονάδα «Κύτταρο» του ΚΕΘΕΑ στη Σπερχογεία, που συνέπεσε και με τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.