Ξεκινά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα για Στελέχη Επιχειρήσεων στην Καλαμάτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη της 5ης  Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων την 1η Νοεμβρίου  2019 στην Καλαμάτα.

Το Πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και την Ετ.Α.Π.  Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων και υποστηρίζεται από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και  Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΔΕ)

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι καταξιωμένο εδώ και 30 χρόνια στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και 4.500 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 30 πόλεις.

Το Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης. Διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).

Ακολουθούν testimonials από στελέχη που παρακολούθησαν το πρόγραμμα στο link: http://www.eede.gr/uploads/files/MBA_Testimonials.pdf

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε:

  • ΕΕΔΕ – Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (πρ. Πλ. Πίνδου), Γούναρη & Αγ. Ανδρέου Τηλ. 2610 318 573 / 2610 336 352 / 2610 361 567 Fax: 2610 361 517, κ. ‘Αντυ Γαρδίκη, email: patra@eede.gr, website: www.eede.gr
  • Ετ.Α.Π. Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων, Ηροδότου 6 & Κανάρη, Καλαμάτα. Τηλ. 27210 24174, κ. Βασιλική Ζυγούρη, email: dnsi@etappeloponnisos.gr