Οι οριστικοί πίνακες για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Βρεφικά Τμήματα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, ανακοινώθηκαν από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου οι οριστικοί πίνακες μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας για το σχολικό έτος 2023-2024 καθώς και οι εγγραφές των νηπίων και βρεφών  που έγιναν σύμφωνα με τους καταρτισθέντες πίνακες επιτυχόντων, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

Μπορείτε να δείτε τους πίνακες μοριοδότησης για τους Παιδικούς Σταθμούς και για τα Βρεφικά Τμήματα ΕΔΩ.

Γίνεται γνωστό, επίσης, ότι και φέτος οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί  Σταθμοί Καλαμάτας συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη  παιδιών  για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση  καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2023-24».

Όσοι γονείς υπέβαλλαν αίτηση μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για συμμετοχή τους στο παραπάνω πρόγραμμα, εφόσον θα είναι δικαιούχοι voucher, παρακαλούνται να  επικοινωνούν με το γραφείο του Τμήματος Προσχολικής  Αγωγής για την υπογραφή των συμβάσεων για τη  δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους .

Για τους επιλαχόντες θα ακολουθήσει 2η φάση εγγραφών μετά από πιθανές αιτήσεις διαγραφών βρεφών και νηπίων.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2721360649, 2721360648, 2721360638.

Αποστολή voucher στο mail: paidikoi@kalamata.gr