Ολα έτοιμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις εκλογές τις ερχόμενης Κυριακής, δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Είμαστε έτοιμοι ως Περιφέρεια για την διαδικασία της ψηφοφορίας στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 8ης Οκτωβρίου” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος για την διενέργεια των εκλογών εξελίσσεται απολύτως ομαλά και χωρίς προβλήματα, στο σύνολο των Ενοτήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρόσθεσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, τονίζοντας ότι τα εκλογικά συνεργεία εργάζονται πάση δυνάμει.

Διευκρίνισε δε, ότι η κατάρτιση των εν λόγω συνεργείων έγινε από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού, όπως προβλέπει ο νόμος, ενώ όπου προέκυψαν κενές θέσεις αυτές καταλήφθηκαν είτε μετά από κλήρωση -όπως έγινε στην Αργολίδα και τη Λακωνία, σε συνεννόηση με το σωματείο υπαλλήλων-, είτε από υπαλλήλους με μονογονεϊκές οικογένειες ή με σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας τόνισε πως ο ίδιος από την πλευρά του παρέμεινε αυστηρά αμέτοχος και ουδέτερος όλο αυτό το διάστημα, εργαζόμενος καθημερινά στο γραφείο του, στην Τρίπολη, ενώ και οι υπάλληλοι -όπως σημείωσε- “δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό. Εχουμε υποχρέωση να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου αυτού του χρόνου” παρατήρησε ο Π. Νίκας, επισημαίνοντας ότι “η Περιφέρεια Πελοποννήσου προφανώς υπάρχει και λειτουργεί, δεν θα αρχίσει να λειτουργεί από την 1η Ιανουαρίου 2024”.