Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στη Μεσσηνία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας σε συνεργασία με τους δήμους Καλαμάτας και Τριφυλίας, το «ΚΕ.ΘΕ.Α ΚΥΤΤΑΡΟ» και το  «ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ.» Μεσσηνίας, διοργάνωσαν την Τρίτη 25.6.2019, το Σάββατο 29.06.2019 και την Κυριακή 30.6.2019 στην Καλαμάτα και τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας ομιλία και αθλητικές εκδηλώσεις

Ειδικότερα, στις 25.6.2019, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, με ομιλητές τον Αστυνόμο Α΄ Αναστάσιο Δεληγιάννη Τμηματάρχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, την κα. Ιωάννα Τσουράπα, υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ – ΚΥΤΤΑΡΟ- ΟΞΥΓΟΝΟ και την κα. Ελένη Βλαχάβα, ψυχολόγο, επιστημονικό στέλεχος του ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας, για το θέμα της πρόληψης και αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Στην εκδήλωση, η οποία απευθυνόταν σε δημότες της περιοχής αλλά και αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευαίσθητο θέμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων, παρευρέθηκε και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας.

Επιπλέον, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και το ΚΕ.ΘΕ.Α – ΚΥΤΤΑΡΟ, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας,  διοργάνωσε την Κυριακή αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, ενώ το Σάββατο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα παίζοντας με ομάδα του ΚΕ.ΘΕ.Α – ΚΥΤΤΑΡΟ.