Ολοκληρώθηκε από την Π.Ε. Αρκαδίας το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στους ποταμούς Τάνο και Δαφνώνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το ολοκληρωμένο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στους ποταμούς Τάνο και Δαφνώνα επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, συνοδευόμενος από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας.

Το πιο πάνω έργο της Π.Ε. Αρκαδίας, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, αφορούσε ειδικότερα παρεμβάσεις αφ’ ενός στον ποταμό Τάνο στο ύψος της γέφυρας του δρόμου από το Αστρος προς Ξηροπήγαδο – Κυβέρι και αφ’ ετέρου στον ποταμό Δαφνώνα στο Λεωνίδιο.

“Η περιφερειακή Αρχή έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις δράσεις πολιτικής προστασίας” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μ. Σκαντζός, εκφράζοντας ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο ανάδοχος “έκανε μεγάλη προσπάθεια και συνέβαλε τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί αυτό το σημαντικό έργο”.

Οπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης, καταλήγοντας, “τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και η τοποθέτηση υδατοδεξαμενών σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου αποδεικνύουν την προσήλωση της περιφερειακής Αρχής στις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας”.