Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Κάθε μέρα μαζί” το νέο σύνθημα του Γιώργου Αθανασόπουλου.

Παρουσία πλήθους κόσμου και με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Γιώργου Αθανασόπουλου, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων και μελών των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων του δήμου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς καθώς και ο Παναγιώτης Νίκας, νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Θανάσης Βασιλόπουλος και Παναγιώτης Καρβέλας, ο αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και απερχόμενος δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και άλλων φορέων.

Ο Χρήστος Θεοδωρακόπουλος ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.

Χαιρετισμούς απήυθυναν ο Μητροπολίτης, οι βουλευτές, ο Παν. Νίκας καθώς  και ο αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Δημ. Καφαντάρης και οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι.

 


Στην ομιλία του ο Γιώργος Αθανασόπουλος ευχαρίστησε τους δημότες που τον τίμησαν με την παρουσία τους στην τελετή ορκωμοσίας και του έδωσαν τη νίκη από την πρώτη Κυριακή. Αναφέρθηκε στο όραμά του για το Δήμο Μεσσήνης και στην ανάγκη που έχουν όλοι οι δημότες για ασφάλεια, έργα υποδομής, κοινωνική μέριμνα, οδικά δίκτυα, κίνητρα να παραμείνουν να εργαστούν και να επιχειρήσουν στον τόπο τους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους υπαλλήλους του δήμου όπως και στην ανάγκη για συναίνεση και συμπόρευση, ένωση δυνάμεων και συγκερασμό όλων των αντιθέσεων με συνεργασίες και συμμαχίες προς όφελος των δημοτών.