Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΤΙΣ «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Τετάρτη 15η Νοεμβρίου 2023 υπογράφηκε η σύμβαση παρουσία του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μεταξύ των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ», από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θανάση Γιάνναρη και της ανάδοχης εταιρίας «Κ/ΞΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΟΥΡΟΣ – ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΓΟΥΝΑΡΗ», για το έργο «Αντικατάσταση Στέγης, Εσωτερικές Αναδιαρρυθμίσεις και Προσθήκη κατ’ επέκταση Ισογείου κτηρίου του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού» με προϋπολογισμό 367.000,00€ και έκπτωση 22,03%.

«Ευχαριστώ θερμά τον συντοπίτη μας Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» κ. Θανάση Γιάνναρη, τον Πρόεδρο του ΔΣ των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» κ. Κατσίπο Τιμολέοντα, για την επίλυση των αιτημάτων του Δήμου μας σε σχέση με τις Σχολικές Υποδομές.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον συνδημότη μας,  π. Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά που για μια ακόμα φορά συμβάλει θετικά στην ολοκλήρωση με επιτυχία των αιτημάτων του Δήμου μας.

Προτεραιότητα μας είναι η νέα γενιά του τόπου μας και προς την κατεύθυνση αυτή στηρίζουμε έμπρακτα όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύλου – Νέστορος, βελτιώνοντας τις υποδομές τους, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών μας.», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας.