Ο ΕΦΕΠΑΕ ως ενδιάμεσος φορέας για δύο μεταφερόμενες δράσεις από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θετικά απαντά ο ΕΦΕΠΑΕ στην πρόσκληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να αναλάβει ως ενδιάμεσος φορέας στην προγραμματική περίοδο 2021 – 2027 του ΕΣΠΑ για δύο μεταφερόμενες δράσεις που έχουν ενταχθεί στο ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020.

Συγκεκριμένα οι δράσεις στις οποίες ο ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας) υπάγονται στην Προτεραιότητα 1 του Προγράμματος Πελοπόννησος 2021-2027 και είναι οι εξής:

  1. Ε.Σ. 1.2_Δράση 1.ii.2: Τεχνολογική αναβάθμιση των επιχειρήσεων για τον Ψηφιακό μετασχηματισμό τους, περιλαμβάνοντας νέες μηχανολογικές εγκαταστάσεις, εξοπλισμό, λογισμικό και διασυνδέσεις:

ΠΡΑΞΗ: “Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εκσυγχρονισμό τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού” εκτιμώμενου προϋπολογισμού 3,4 εκ ευρώ

  1. Ε.Σ. 1.3_Δράση 1.iii.4: Δράσεις ενίσχυσης παραγωγικών επενδύσεων (προσαρμογή / εκσυγχρονισμός παραγωγικών διαδικασιών).

ΠΡΑΞΗ: “Ενίσχυση της ίδρυσης / εκσυγχρονισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών” εκτιμώμενου προϋπολογισμού 19,5 εκ ευρώ.