Παν. Νίκας: Ισχυρό προβάδισμα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από μέλη του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” έκανε περιοδεία στην Πύλο, την Κορώνη και το Χαροκοπιό Μεσσηνίας, όπου επισκέφθηκε εμπορικά καταστήματα, καφενεία, εστιατόρια και κατοίκους των περιοχών αυτών!  

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Νίκας έδωσε το “παρών” στην ετήσια εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, στο ξενοδοχείο Elite, όπου συνομίλησε με εκπροσώπους των εμπόρων για διάφορα ζητήματα του τοπικού εμπορίου και κατ’ επέκταση της τοπικής οικονομίας.

 Η ζεστή υποδοχή, η εμπιστοσύνη και η αγάπη των Μεσσηνίων εκφράζονται σε κάθε περιοχή που επισκέπτονται ο Παναγιώτης Νίκας και οι συνεργάτες του, δίνουν προβάδισμα στο συνδυασμό: “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” και κάνουν σαφές ότι η ανάγκη για αλλαγή, τόσο στη Μεσσηνία, όσο και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο είναι επιτακτικήΟι υποσχέσεις δε μπορούν να λύσουν τα προβλήματα του τόπου μας. Μόνο με σχέδιο, ορθολογική αξιοποίηση των πολύτιμων πόρων και σκληρή δουλειά θα οδηγήσουμε τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο σε ρυθμούς ανάπτυξης.
 
Η Μεσσηνία και η Πελοπόννησος ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!