Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην Εκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου, “στήριξη της Περιφέρειας στις εκδηλώσεις εξωστρέφειας και προβολής προϊόντων”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ώστε η ‘Εκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου να αναδειχθεί και πάλι σε πανελλαδικής εμβέλειας θεσμός, όπως είχε ξεκινήσει πριν 26 χρόνια, διαβεβαίωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στον χαιρετισμό του, το βράδυ χθες Κυριακή 2 Ιουλίου, στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, κατά την εκδήλωση των εγκαινίων της φετινής 26ης ‘Εκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου, με τίτλο “Επίδαυρος Βίωμα 2023”.

“Κάθε δήμος διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα και δυνατότητες που πρέπει να μελετήσουμε και να αξιοποιήσουμε” τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, αναφερόμενος και στη συνεργασία της Περιφέρειας με τον δήμο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη προκειμένου η έκθεση να αναβαθμιστεί να φθάσει στο επίπεδο που βρισκόταν:

“Θα μπορούσε η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει το κεντρικό σημείο προβολής της Αργολίδας, μιας περιοχής που έχει πολλά πρόσωπα εκτός από τουρισμό” σημείωσε ο Π. Νίκας, απευθύνοντας συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή και εξαίροντας τη συνεργασία που η Περιφέρεια είχε μαζί της, όπως και με το Επιμελητήριο Αργολίδας, για την αναβάθμιση της Εκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου.

Καταλήγοντας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας τόνισε ότι η Περιφέρεια στηρίζει ουσιαστικά και συνδράμει όλες τις εκδηλώσεις εξωστρέφειας και προβολής προϊόντων που διοργανώνονται στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Στην χθεσινή εκδήλωση εγκαινίων της έκθεσης -η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 13 Αυγούστου- παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς, ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, Περιβάλλοντος Τάσος Γανώσης, Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο γενικός γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος κ.α.