Πλήθος κόσμου στην αγορά για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πλημμύρισε …κόσμο η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, το βράδυ της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου 2019, καθώς φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.  Τα φώτα του δέντρου τα άναψε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος μαζί με τον πρόεδρο της Αγοράς Τάσο Αγγελή, παρουσία αρκετού κόσμου, επαγγελματιών, μελών του Δ.Σ. της Αγοράς και φυσικά του Αγιου Βασίλη.

Η εκδήλωση περιελάμβανε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και κεράσματα. Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν λαλάγγια, τα οποία παρασκεύασαν κυρίες από τη Βέργα με την παραδοσιακή Μανιάτικη συνταγή, ενώ τις συνέδραμαν σεφ από το παράρτημα Μεσσηνίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων. Τα υλικά διέθεσε η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν το μουσικό συγκρότημα «Ο Ζορμπάς», με το Θανάση Σταυριανέα στο κλαρίνο, η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, ο Πολιτιστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Βέργας καθώς και ο Μορφωτικός Σύλλογος Αρφαρών «Η Αναγέννηση», με τα χορευτικά τους συγκροτήματα.

Ο Δήμαρχος, στον χαιρετισμό του, ζήτησε «να στηρίζουμε την Αγορά όχι μόνο την Τετάρτη και το Σάββατο», τονίζοντας πως «είναι η καλύτερη Αγορά όλης της Πελοποννήσου, με προϊόντα φθηνά, προϊόντα ποιοτικά, τα οποία παράγουν οι δικοί μας άνθρωποι».

Στη συνέχεια, μετά από αντίστροφη μέτρηση, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη νότια είσοδο της Αγοράς καθώς και ο λοιπός εορταστικός φωτισμός, ενώ ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Σημειώνεται ότι, η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας είναι μία από τις μεγαλύτερες σε όλη τη χώρα, που προσφέρει μεγάλη ποικιλία τροφίμων σε εξαιρετικές τιμές και προσελκύει αγοραστές και πωλητές όχι μόνο από την Καλαμάτα και τη Μεσσηνία, αλλά και από τις γύρω περιοχές.


Πηγή: https://www.kalamata.gr/