Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Νέδουσα Ταϋγέτου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεδουσαίων διοργανώνει όπως κάθε χρόνο τον Αύγουστο στο όμορφο χωριό του Ταϋγέτου, την Νέδουσα, με τα πολλά τρεχούμενα νερά και την γενέτηρα του Ήρωα του 1821 Νικηταρά, τις εξής πολιτιστικές εκδηλώσεις στις δυο κεντρικές πλατείες του χωριού (ώρα έναρξης εκδηλώσεων 20:30 μ.μ.) :

Σάββατο 5 Αυγούστου : Την κωμωδία ” Η χήρα και ο Μπακαβλίκος” από την θεατρική ομάδα ”Οι Φίλοι της Παράδοσης”.

Τετάρτη 9 Αυγούστου : ”Μουσικά Παραδοσιακά και Λαϊκά Ακούσματα”, από το μουσικό σχήμα του Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας και από ντόπιους Νεδουσαίους οργανοπαίκτες.

Πέμπτη 10 Αυγούστου : ”Ελάτε να γίνουμε πάλι παιδιά”, όπου οι παλαιότερες γενιές, θα δείξουν ομαδικά, ξεχασμένα παιχνίδια μιας άλλης εποχής, στις νεότερες γενιές.

Παρασκευή 11 Αυγούστου : ”Φιλοσοφικό Συμπόσιο” στην κεντρική Πλατεία στις 20:00 μ.μ.
και ”2ο River Party” στον παλιό νερόμυλο, στο μονότοξο γεφύρι
στην είσοδο της Νέδουσας στις 22:00 μ.μ. με τους DJ Nektarios K. & Konsantinos P.

Σάββατο 12 Αυγούστου : ”Μαγειρέματα” από τις γυναίκες του χωριού, με ντόπια παραδοσιακά φαγητά και διαγωνισμός με βράβευση καλύτερου φαγητού, υπό την επίβλεψη μέλους της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Κυριακή 13 Αυγούστου : ”2ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών” με συμμετοχή του Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, Λεύκιππος Χορευτικός Όμιλος και ΕΝ ΧΟΡΩ.

Δευτέρα και Τρίτη 14-15 Αυγούστου : ”Παραδοσιακό Πανηγύρι” κάτω από την Ιερά Μονή Μαρδακίου, στον χώρο του Συλλόγου (πανηγυρίστρα) το βράδυ της Δευτέρας με πλούσια παραδοσιακά φαγητά και με ζωντανή μουσική.
Το πρωί της Τρίτης στον ίδιο χώρο, μετά τον Εκκλησιασμό στην Μονή.

Σας περιμένουμε, να εορτάσουμε μαζί, είστε όλοι καλεσμένοι.!!
Εκ της Διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεδουσαίων.