Πρεμιέρα για «Το Γάλα» από το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η νέα παραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας, «Το Γάλα», κάνει πρεμιέρα αύριο Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 21:00 στο φιλόξενο χώρο του ΔΗΠΕΘΕΚ.

Για τη νέα παραγωγή μίλησαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Πρόεδρος της «Φάρις», Παντελής Δρούγας, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕΚ Γιάννης Μαργαρίτης, καθώς και οι ηθοποιοί Χρυσάνθη Δούζη και Γιάννης Δρίτσας.

Σύμφωνα με τον κ. Μαργαρίτη, «Το Γάλα» είναι μια από τις σημαντικότερες παραγωγές της τελευταίας δεκαπενταετίας, σημειώνοντας ότι αγγίζει το συναίσθημα και τις ευαίσθητες χορδές κάθε ανθρώπου. Μιλώντας οι ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα των χαρακτήρων της παράστασης και με τον κ. Δρίτσα να αναφέρεται και στην πολύπλευρη ανάπτυξη της πόλης σε όλους τους τομείς και ειδικά στον Πολιτισμό.

«Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Εσπίριτου, με μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών που αποτελούν οι: Χρυσάνθη Δούζη, Γιάννης Δρίτσας, Πάρης Αλεξανδρόπουλος και Σοφία Κουλέρα.

*Η παράσταση πραγματοποιείται με όρους λειτουργίας κλειστών θεάτρων (αμιγείς χώροι) και σε εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων που είναι σε ισχύ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 21:00

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00

 Πληροφορίες για προπώληση εισιτηρίων:

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Δημοσθένους 2, Καλαμάτα
Τηλ. επικοινωνίας: 2721082616