Προβλήματα του ΤΟΕΒ Καρτερολίου Μεσσήνης συζητήθηκαν στη συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τους εκπροσώπους του Οργανισμού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο αρδευτικό έργο στην περιοχή του Καρτερολίου αποτέλεσαν αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με εκπροσώπους της διοικούσας επιτροπής του ΤΟΕΒ της πιο πάνω περιοχής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στον περιφερειάρχη Π. Νίκα από τους εκπροσώπους του ΤΟΕΒ, οι τεχνικές υποδομές του τοπικού οργανισμού έχουν πολύ μεγάλα προβλήματα, ενώ εκφράστηκε η εκτίμηση πως ενδεχομένως να απαιτηθούν μέχρι και 300.000 ευρώ για την ανασυγκρότηση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του ΤΟΕΒ Καρτερολίου.

Επιπλέον, στη συνάντηση συζητήθηκε η εξέλιξη της διαδικασίας για την υπαγωγή του εν λόγω ΤΟΕΒ στον ΓΟΕΒ Παμίσου.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας δήλωσε ότι θα συμβουλευθεί τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να είναι σε θέση, αύριο Τετάρτη, να ενημερώσει την διοίκηση του ΤΟΕΒ Καρτερολίου για τις δυνατότητες χρηματοδότησης -και μέσω ποίου προγράμματος- των εργασιών επισκευής του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του εν λόγω Οργανισμού, οι αρδευτικές υποδομές του οποίου εξυπηρετούν 850 στρέμματα στην πιο πάνω περιοχή.