Σε κλίμα συγκίνησης η κεντρική πολιτική ομιλία της Κωνσταντίνας Πιέρρου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, στις 18.30, πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική ομιλία της υποψήφιας Βουλευτή Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Κωνσταντίνας Πιέρρου, στο ξενοδοχείο REX. (Αριστομένους 26 – Καλαμάτα)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε έντονο κλίμα συγκίνησης η κυρία Πιέρρου έκανε μια σύντομη αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία της και στη συνέχεια επιγραμματικά και συμπυκνωμένα μίλησε για τις προτεραιότητες που έχει θέσει τόσο αυτή όσο και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Κάλεσε κάθε Μεσσήνια και κάθε Μεσσήνιο να την στηρίξει στις εκλογές της 21ης Μάη και δεσμεύτηκε πως και μετά τις εκλογές θα είναι και πάλι παρούσα, συνεπής και πιστή σε όλο το πρόγραμμα και τις αρχές που πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Την κα Πιέρρου τίμησαν με την παρουσία τους δάσκαλοί της, συνυποψήφιοί της,  αυτοδιοικητικοί, σύσσωμος ο Σύλλογος Ακοβιτών Καλαμάτας, μέλη συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κινήματος – Αλλαγής καθώς και αρκετά μέλη της πρώην και νυν Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας.

Μετά το πέρας της ομιλίας χαιρετισμούς απεύθυναν ο γραμματέας Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Πάζιος και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας Γιάννης Νικολακόπουλος.