Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλου, με την βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, κ. Στάθη Αναστασόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία κατάγεται από την Μεσσηνία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την κα Γιαννακοπούλου σχετικά με την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Νομό, καθώς και για την ενεργή συμμετοχή και οικονομική στήριξη της Περιφερειακής Αρχής σε όλες τις υγειονομικές μονάδες του Νομού, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πολλαπλά προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

Επίσης, ένα ακόμα θέμα στο οποίο έγινε αναφορά ήταν οι πρόσφατες πυρκαγιές από τις οποίες επλήγη η Μεσσηνία το προηγούμενο χρονικό διάστημα όπου η Περιφερειακή Αρχή στάθηκε αρωγός με τις ενέργειές της κατά την διάρκεια των πυρκαγιών αλλά και μετά από αυτές, χρησιμοποιώντας τα υπηρεσιακά μηχανήματα, διανέμοντας ζωοτροφές στους πληγέντες κτηνοτρόφους προωθώντας παράλληλα αντιπλημμυρικά έργα στις πυρόπληκτες περιοχές.

Ακολούθως έγινε αναλυτική συζήτηση, όπου ο Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε όλα τα έργα που έχουν δημοπρατηθεί και υλοποιούνται στο Νομό, αλλά και αυτά που έχουν προγραμματιστεί προς υλοποίηση. Συγκεκριμένα στάθηκε στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, σε λιμενικά έργα, έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας κλπ.

Τέλος, ο κ. Αναστασόπουλος δήλωσε ότι « Ο αριθμός των υλοποιούμενων έργων είναι μεγάλος και για πρώτη φορά η Μεσσηνία παίρνει το μερίδιό της, δηλαδή αυτό που της ανήκει.»

Από την πλευρά της η κα Γιαννακοπούλου συνεχάρη τον
Περιφερειάρχη κ. Νίκα και τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη για το
έργο που σήμερα επιτελείτε στο Νομό και δεσμεύτηκε πως θα είναι
αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια για την περαιτέρω
ανάπτυξη του τόπου, δήλωσε δε χαρακτηριστικά «Θέλω να με
θεωρείτε ως έκτη βουλευτή της Μεσσηνίας». Ιδιαιτέρα για το
τελευταίο ο Αντιπεριφερειάρχης την ευχαρίστησε θερμά.